Jau 15-ą minutę vienas prieš Davidą de Geą iššoko ir kamuolį į jo ginamus vartų tinklą pasiuntė Kevinas de Bruyne. Belgas antroje pirmo kėlinio pusėje iš aštroko kampo pataikė į virpstą, o pirmas prie atšokusio kamuolio suskubęs jaunasis nigerietis Kelechi Iheanacho skirtumą padvigubino – 0:2.

Nors iki pertraukos šeimininkams po vartininko Claudio Bravo, neapdairiai palikusio savo vartus, klaidos rezultatą pavyko sušvelninti, kai 42 min. pasižymėjo Zlatanas Ibrahimovičius, per likusį laiką nieko apčiuopiamo jiems išpešti nebepasisekė – 1:2.

Abu Mančesterio grandai iki šiol buvo laimėję visus tris žaistus mačus ir kartu su Londono „Chelsea“ pirmavo čempionate.

Tuo metu dramatiškai pergalę išplėšė Londono „Arsenal“ futbolininkai, kurie namuose vos išnešė sveiką kailį ir 2:1 (1:1) palaužė „Southampton“ ekipą.

Svečiai pirmavo po to, kai po 18 min. Dušano Tadičiaus baudos smūgio kamuolys atsitrenkė į skersinį, tada į Petro Čecho nugarą ir įriedėjo į vartus. Visgi 29 min. Laurentui Koscielny pavyko atstatyti pusiausvyrą – 1:1, o jau tiksint pridėtam antro kėlinio laikui už Jose Fontes pražangą prieš Olivier Giroud buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį 94 min. šaltakraujiškai realizavo Santi Cazorla.

Rungtynės:

„Manchester United“ 1 – 2 „Manchester City“
15' [0 – 1] Kevin de Bruyne
36' [0 – 2] Kelechi Iheanacho
42' [1 – 2] Zlatan Ibrahimovič

Londono „Arsenal“ 2 – 1 „Southampton“
18' [0 – 1] Petr Čech (į savo vartus)
29' [1 – 1] Laurent Koscielny
90+4' [2 – 1] Santi Cazorla (11 m)

„AFC Bournemouth“ 1 – 0 „West Bromwich Albion“

„Burnley“ 1 – 1 „Hull City“

„Middlesbrough“ 1 – 2 Londono „Crystal Palace“

„Stoke City“ 0 – 4 Londono „Tottenham Hotspur“

Londono „West Ham United“ 2 – 4 „Watford“

FC „Liverpool“ 4 – 1 „Leicester City“
13' [1 – 0] Roberto Firmino
31' [2 – 0] Sadio Mane
38' [2 – 1] Jamie Vardy
56' [3 – 1] Adam Lallana
89' [4 – 1] Roberto Firmino

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)