Pasak daugelio futbolo specialistų, šiame etape pajėgiausia pora – „Roma“ – „Porto“. Pirma dvikova Portugalijoje baigėsi lygiosiomis 1:1. Dabar Italijos klubo padėtis geresnė. „Roma“ ekipai, kad patektų į pagrindinį etapą, namie pakanka sužaisti ir 0:0.

Ir „Roma“, ir „Porto“ praėjusį sezoną atitinkamai Italijos ir Portugalijos pirmenybėse užėmė trečias vietas. Šios komandos prieš tai tarpusavyje oficialiose rungtynėse buvo žaidusios labai seniai – 1981 metais.

Šio sezono atkrintamų varžybų etapo pirmi mačai tokiu pat rezultatu 1:1 baigėsi dar susyk. „Salzburg“ ir Zagrebo „Dinamo“ bei Amsterdamo „Ajax“ ir „Rostov“ klubų akistatose buvo užfiksuotos šios lygiosios, todėl atsakomose rungtynėse laukiama didžiulės intrigos.

Prieš revanšo dvikovą kiek ramiau gali jaustis „Monaco“ futbolininkai, kurie „Villareal“ ekipą 2:1 nugalėjo svečiuose.

Po atkrintamų varžybų iš viso paaiškės dar 10 klubų, kurie prasimuš į grupių turnyrą.

Pagrindinėse Čempionų lygos varžybose dalyvaus 32 komandos, kurios bus suskirstytos į aštuonias grupes. Burtai bus traukiame rugpjūčio 25-ą dieną Monake.

Transliacijų tvarkaraštis:

Trečiadienis rugpjūčio 23 d.

21.55 val. „Roma“ – „Porto“ („Viasat Sport Baltic“, „Viaplay“, TV6),

23.45 val. „Monaco“ – Villareal“ („Viaplay“);

Ketvirtadienis rugpjūčio 24 d.

21.35 val. Zagrebo „Dinamo“ – „Salzburg“ („Viasat Sport Baltic“, „Viaplay“);

23.45 val. „Rostov“ – „Ajax“ („Viaplay“, TV6).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją