2018-ųjų pasaulio futbolo čempionatas vyks Rusijoje, todėl FIFA turi priežasčių nerimauti. Skelbiama, kad antradienį futbolo vadovai kreipsis į WADA su prašymu pasidalinti turima informacija.

„FIFA prašo rekomendacijų iš WADA orgnizacijos, kokių priemonių reikėtų imtis ir ką apskritai daryti susidariusioje situacijoje. Bus prašoma pateikti ir duomenis apie dopingo vartojimo mastus Rusijos futbole, kurie taip pat pateikti R. McLareno ataskaitoje. Kai tik FIFA gaus šiuos duomenis, bus priimti sprendimai dėl tolimesnių žingsnių“, – skelbia „Sport-Express“.

Primename, kad dėl nepriklausomo eksperto R. McLareno paskelbtos ataskaitos kilo milžiniškas rezonansas. Antradienį Tarptautinis olimpinis komitetas spręs, kokių priemonių imtis prieš visą Rusijos sporto rinktinę. Neatmetamas variantas, kad jai bus uždrausta dalyvauti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)