Automobilis „Bugatti Veyron“ yra vienas brangiausių ir greičiausių pasaulyje. Modelis „Super Sport“ 2010 metais pasiekė serijinių automobilių greičio pasaulio rekordą – 431 km/val. Po metų šį pasiekimą pagerino kitas modelis „Hennessey Venom GT“ (435,3 km/val.).

„Bugatti“ automobilio kaina priklauso nuo komplektacijos ir pagaminimo metų. Mažiausiai toks pirkinys gali kainuoti nuo 1,2 mln. eurų.

C. Ronaldo skirto automobilio kaina kol kas nežinoma.

Cristiano Ronaldo naujas automobilis "Bugatti Veyron"

Portugalo automobilių kolekcijoje taip pat yra „McLaren MP4-12 Spyder“, „Ferrari 599 GTO“ ir „Rolls-Royce Phantom“ modeliai.

Neseniai pasibaigusiame Europos futbolo čempionate C. Ronaldo su Portugalijos rinktine tapo čempionais. Finale portugalai 1:0 po pratęsimo įveikė Prancūziją. Lemiamo mačo pradžioje C. Ronaldo patyrė traumą. Dėl traumos C. Ronaldo nežais apie du mėnesius. Euro 2016 turnyre jis pelnė 3 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)