Didžiojoje Britanijoje tikrą audrą sukėlė naujausios P. Gascoigne‘o nuotraukos – neblaivų ir lyg valkatą iš automobilio tik su chalatu vilkintį buvusį futbolininką „pričiupo“ žvaigždes medžiojantys „The Sun“ fotografai, o šokiruojančios nutoraukos greitai išplito po socialinius tinklus.

Jose P. Gascoigne‘as įamžintas gatve žengiantis visiškai basas, su cigarete burnoje, o po rusvos spalvos chalatu anglas nedėvi visiškai nieko.

Daugiau šokiruojančių P. Gascoigne'o nuotraukų pamatysite čia.

„Mes jaudinamės dėl jo, nes situacija tampa visiškai nekontroliuojama“, – dienraščiui sakė P. Gascoigne‘o kaimynė, buvusio futbolininko nuopuolį stebinti jau ne vienus metus.

Pranešama, kad nuolat geriančio ir triukšmaujančio į P. Gascoigne‘o namus vien praėjusią savaitę tris kartus atvyko policijos pareigūnai ir medicinos personalas. Vieno iš iškvietimų metu buvusiai žvaigždei buvo susiųta kakta – neišlaikęs pusiausvyros anglas griuvo ir ją skausmingai prasikirto.

Primename, kad P. Gascoigne‘as siautėti pradėjo pavasarį. Iki tol jis gyrėsi kad jau metus nevartoja alkoholio. Kaimynai skundėsi, kad buvusios futbolo žvaigždės gertynės tęsiasi jau kelias savaites. P. Gascoigne'o veidas buvo subraižytas, po akim buvo mėlynės, jam smuko kelnės. Kaip paaiškėjo vėliau, buvęs futbolininkas griuvo mėgindamas įlipti į taksi, o veidą subraižė rankoje jo laikytas džino butelis.

„Mums buvo baisu, kad visa tai nesibaigtų tragedija. Kraupu, kai toks visuomenėje žinomas ir anksčiau gerbiamas žmogus nusirita į alkoholizmo liūną“, – situaciją komentavo vienas iš buvusios žvaigždės kaimynų. Kaimynai pastebėjo, kad P. Gascoigne'o išgertuvės ypač suaktyvėjo po pasaulį pasklidus žiniai, kad mirė kita pasaulinė futbolo legenda – olandas Johannas Cruyffas.

Geriausiais savo karjeros metais P. Gascoigne‘as Anglijoje vilkėjo tokių komandų kaip „Newcastle United“ ir „Tottenham Hotspur“ marškinėlius, 1988-1998 m. jis atstovavo Anglijos nacionalinei rinktinei, kurios gretose sužaidė 57 oficialias rungtynes ir pelnė 10 įvarčių.

P. Gascoigne'o karjeros akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)