Skelbiama, kad „United“ ekipos naujas treneris Jose Mourinho jau susitarė, kad Paulis Pogba pereis pas „raudonuosius velnius“ už rekordinę 176 milijonų JAV dolerių sumą (158 mln. eurų) . Dabartinis rekordas priklauso Madrido „Real“ (Ispanija) klubui, kuris Londono Tottenham „Hotspur“ (Anglija) komandos ir Velso rinktinės puolėją Garethą Bale'ą 2013 metais sumokėjo 146 mln. JAV dolerių (131 mln. eurų).

P. Pogba per sezoną turėtų uždirbti 19 mln. JAV dolerių (17 mln. eurų). Kitų šaltinių duomenimis, perėjimo kaina yra 120 mln. eurų, o futbolininko atlyginimas – 13 mln. eurų per sezoną.

P. Pogba būtų jau ketvirtas „United“ klubo naujokas, kurį savo klubo gretose norėtų matyti J. Mourinho. Sutartis anksčiau jau pasirašė Zlatanas Ibrahimovičius iš Švedijos, Ericas Bailly iš Dramblio Kaulo Kranto ir armėnas Henrichas Mchitarianas.

P. Pogba 2012-ais į Turino ekipą už dyką persikėlė būtent iš „Manchester United“ klubo. Per ketverius metus „Juventus“ ekipos gretose P. Pogba sužaidė 178-eres rungtynes ir pelnė 34-is įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)