Rungtynes aktyviau pradėję uteniškiai netrukus pelnė ir pirmą rungtynių įvartį. 12 rungtynių minutę peržiūroje dalyvaujantis žaidėjas išvedė uteniškius į priekį. Dar po dviejų minučių Vitalijus Polianskis (14 min.) padvigubino rezultatą.

Uteniškiai apsukų nemažino ir 16 susitikimo minutę Kirilas Levšinas po puikaus Danieliaus Romanovskio perdavimo atsidūrė vienas prieš vieną su varžovų vartininku ir tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus – 3:0.

Pirmam kėliniui artėjant į pabaigą po standartinės situacijos svečiai iš Latvijos sušvelnino rezultatą. Į rūbinę ekipos iškeliavo uteniškiams pirmaujant 3:1.

Antrą rungtynių pusę aktyviau pradėjo svečiai ir po „Utenio“ gynėjo klaidos dar labiau priartėjo 2:3. Netrukus po praleisto įvarčio uteniškiai atsakė tuo pačiu.

59 minutę Robertas Freidgeimas galingu smūgiu pelnė ketvirtą uteniškių įvartį – 4:2. Dar po dviejų minučių, „Utenio“ ekipos baudos aikštelėje pasinaudoję sumaištimi „Metta/LU“ futbolininkai pelnė trečią savo įvartį 3:4.

Rungtynėms artėjant į pabaigą latviai išlygino rungtynių rezultatą ir abi ekipos išsiskyrė taikiai – 4:4.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją