Finale Naujajame Džersyje, JAV, argentiniečiai po pratęsimo ir 11 metrų baudinių serijos 2:4 (0:0, 0:0) nusileido Čilei, o L. Messi nerealizavo pirmo 11 m baudinio ir pravirko.

Po nesėkmingai pasibaigusios 11 m loterijos L. Messį mėgino guosti tiek savi, tiek varžovai.

„Aš su nacionaline komanda baigiau. Padariau viską, ką galėjau, ir man labai skaudu, kad taip ir netapau čempionu“, – pareiškė Leo, kuris su Argentina 2014 m. pasiekė pasaulio čempionato finalą, bet jame po pratęsimo 0:1 pralaimėjo Vokietijai.

L. Messi sužaidė 112 mačų Argentinos rinktinės sudėtyje ir su 55 įvarčiais yra jos rekordininkas, vienu tiksliu smūgiu aplenkęs legendinį Gabrielį Batistutą (54 įv. per 78 rungtynes).

Tiesa, vienintelė jo skambesnė pergalė su argentiniečiais – 2008 m. Pekino olimpinių žaidynių auksas.

Argentina siekė pirmos pergalės „Copa America“ turnyre nuo 1993 metų ir tada, kai 2005 m. L. Messi pradėjo žaisti rinktinėje.

L. Messi šiame turnyre per penkerias rungtynes pelnė 5 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Finalo 40 min. L. Messi užsidirbo geltoną kortelę, o pirmo pratęsimo kėlinio viduryje įsibėgėjęs ir varžovo pastumtas jis atsitrenkė į teisėją bei patiesė jį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)