Madridiečiai jaučia nerimą, kad gali prarasti 26-erių metų puolėją, todėl siekia sudaryti su juo ilgalaikį kontraktą. „Real“ vadovai pasirengę G. Bale'ą paversti vienu turtingiausių pasaulio futbolininku.

Nauja sutartis su valu bus pasirašyta po Europos čempionato.

Euro 2016 turnyre G. Bale'as Velso rinktinei pelnė 3 įvarčius ir padėjo komandai patekti į aštuntfinalį.

Tuo metu „Real“ klubo pagrindinė konkurentė „Barcelona“ pasiūlė Brazilijos rinktinės puolėjui Neymarui naują sutartį. Pagal ją, 24-erių metų brazilas uždirbtų po 15 mln. eurų per sezoną. Apie tai rašo ispanų Sport.es.

Neymaras

Neymaras artimiausiu metu turi nuspręsti, ar pasirašys naują kontraktą su Katalonijos ekipa. Dabartinė puolėjo sutartis galioja iki 2017-2018 metų sezono pabaigos. Buvo skelbiama, kad Neymaru taip pat domisi minėtas Madrido „Real“, „Paris Saint Germain“ (Prancūzija) ir „Manchester City“ (Anglija) klubai.

Neymaras praėjusį sezoną „Barcelona“ klubo gretose sužaidė 49-eres rungtynes, pelnė 31-ą įvartį ir atliko 27-is rezultatyvius perdavimus. Portalas Transfermarkt.de brazilą įkainavo 100 mln. eurų suma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)