Tačiau po šių rungtynių kilo nemenkas skandalas. Ne, ne dėl rezultato...

Argentiniečiai po mačo su Venesuela publikavo nuotrauką iš savo persirengimo kambario, kuri akimirksniu išplito socialiniuose tinkluose. Akylesni skaitytojai iš karto pastebėjo, kad ant patalpos grindų nepagarbiai yra numesti Venesuelos futbolininkų marškinėliai, kuriais po rungtynių apsikeitė argentiniečiai.

Venesuelos Nacionalinės asamblėjos deputatas Edgaras Sambrano paragino savo šalies futbolo federaciją kreiptis į Tarptautinę federaciją (FIFA) ir reikalauti griežtai nubausti Argentinos rinktinę už nesportinį elgesį.

O Karakaso „Deportivo“ klubo fanai viešai sudegino Argentinos vėliavą ir pareikalavo, kad Venesuelos rinktinės futbolininkai ateityje niekada nesikeistų marškinėliais su argentiniečiais.

„Copa America“ turnyre Argentina naktį iš antradienio į trečiadienį Lietuvos laiku pusfinalyje susitiks su JAV rinktine. Kitame pusfinalyje ketvirtadienio paryčiais žais Čilė ir Kolumbija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)