Apie komandos nusiteikimą kovoti kalbamės su buvusiu Kauno „Stumbro“ ir dabartiniu su FK „Lietavos“ vartininku Giedriumi Kvedaru.

Žaidėjas pasidžiaugė, kad pertrauka klubui išėjo į naudą, visi pailsėjo, atsigavo.

„Atsipūtėme, įgavome naujų jėgų, tačiau tuo pat metu aktyviai treniravomės ir mačo laukiame su nekantrumu“, – dėstė pagrindinis FK „Lietavos“ vartų sargas Giedrius Kvedaras.

Prisimindamas pirmą susitikimą su savo buvusiu klubu, žaidėjas pabrėžė, kad viskas buvo ne taip, kaip treneris reikalavo ir kaip buvo planuota.

„Tuo metu žaidėme ne savo žaidimą, ne pagal visus trenerio nurodymus. Galbūt trūko ir koncentracijos. Matyt, tai ir sutrukdė laimėti. Vis dėlto šis pralaimėjimas, manau, suteiks šiek tiek didesnę motyvaciją. Apskritai man nėra didelio skirtumo, su kuo rungtis, – ar su „Stumbru“, ar su kita komanda, nes išeinu visad norėdamas laimėti.

Bet didžiausią paskatą laimėti suteiks žiūrovai, nes žaisime tarp savų sienų. Kadangi namuose dar nesame laimėję, tai pagaliau norisi nudžiuginti savo sirgalius. Žaidžiant su Vilniaus „Žalgiriu“, jautėsi stiprus palaikymas, kuris pridėjo papildomų jėgų. To paties laukiame ir trečiadienį“, – teigė G. Kvedaras.

Pats žaidėjas nesureikšmina fakto, kad jam teks rungtis su buvusiu klubu, kuriame jis vartus gynė 2015 metų sezone.

„Kai su „Stumbru“ dar žiemą žaidėme draugiškas rungtynes, buvo keista kovoti su buvusiais komandos draugais, o dabar pripratau prie savo komandos, „Lietavos“ klubo ir „Stumbrą“ noriu įveikti kaip ir bet kokį kitą varžovą. Pati Kauno komanda labai pasikeitusi, vis pasipildanti naujais legionieriais, bet pažįstu ten daug žaidėjų, o klubo žaidimas, nepaisant pokyčių, nelabai ir pasikeitė“, – kalbėjo vartininkas.

Po „SMSCredit.lt A lygos“ XIII turo FK „Lietava“ su 12 taškų turnyro lentelėje užima 6-ą vietą, o Kauno „Stumbras“ yra vienu laipteliu aukščiau. Kauniečiai turi 14 taškų ir paskutinį mėnesį lygoje nepatyrė nė vieno pralaimėjimo (2 pergalės ir 2 lygiosios). Rungtynių Jonavos miesto stadione pradžia – 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)