Būtent šią finalo porą regi apie 40 proc. lažybų bendrovės „TonyBet“ organizuojamo „EuroMadness“ žaidimo dalyvių. Kiek daugiau nei penki tūkstančiai futbolo aistruolių jau pateikė savo spėjimus kaip turėtų susiklostyti Europos futbolo čempionato eiga.

Populiariausios pasaulyje sporto šakos mėgėjus masina ne tik galimybė teisingai nuspėti turnyro baigtį, bet ir įspūdingas net vieno milijono eurų prizas, kuris atiteks tam, kuris tiksliai atspės kaip susiklostys Europos pirmenybės.

Vis dėlto, futbolo aistruolių ir lažybų tarpininkų nuomonės išsiskiria – pastarieji mano, kad Europos čempionais taps šeimininkai – Prancūzijos rinktinė.

„Prancūzai yra namų komanda. Iš keturių šioje šalyje iki šiol vykusių didžiųjų futbolo turnyrų – pasaulio ir Europos čempionatų – jie laimėjo net du. Tokiu pačiu pasiekimu – po kartą namuose iškovotomis pasaulio ir Europos taurėmis gali pasigirti tik dar viena – Italijos rinktinė. Todėl nenuostabu, kad galingą sudėtį surinkusi ir patyrusio trenerio Didier Deschampso vadovaujama šeimininkų komanda laikoma ir pagrindine pirmenybių favorite“, – apie tai, kodėl būtent prancūzų galimybės laimėti čempionatą yra vertinamos geriausiai, pasakojo „TonyBet“ lažybų tarpininkas Marius Zalensas.

„Ne paslaptis, kad Vokietijos rinktinė, kaip, beje, ir Anglijos, Lietuvoje turi didelį gerbėjų ratą, todėl nenuostabu, kad dauguma futbolo fanų būtent šias komandas regi finale. Be abejo, vokiečiai yra pasaulio čempionai ir jų galimybes triumfuoti lažybininkai taip pat vertina labai aukštai. Vis dėlto, kiek žemiau, nei prancūzų“, – teigė M. Zalensas.

Lažybų bendrovės duomenimis, šalia jau išvardintų pagrindinių favoritų, dauguma lietuvių pirmenybių aštuntfinalyje taip pat regi Ispanijos, Italijos ir Portugalijos rinktines. Net 80 proc. žaidimo dalyvių mano, kad šiame etape taip pat žais ir Belgija, 70 proc. tiki ir Kroatijos rinktinės galimybėmis. Bene mažiausiai šansų duodama Albanijai, kurią tarp aštuntfinalio dalyvių mato vos 5 proc. žaidėjų.

Europos čempionato prognozės

Gana skeptiškai vertinami pastarųjų dviejų Europos čempionatų nugalėtojų, ispanų šansai nužygiuoti iki finalo. „TonyBet“ žaidimo dalyvių prognozėse jie nusileidžia Vokietijos, Anglijos ir Prancūzijos rinktinėms. Ispanijos galimybėmis Liepos 10-ąją išbėgti ant „Stade de France“ stadiono vejos tiki vos 10 proc. žaidimo dalyvių.

Tik 5 proc. spėjančiųjų mano, kad Paryžiuje pasikartos praėjusių Europos pirmenybių finalo scenarijus, kuomet dėl titulo susikovė Ispanijos ir Italijos nacionalinės komandos.

Penkioliktasis Europos futbolo čempionatas Prancūzijoje prasidės birželio 10 dieną rungtynėmis tarp šeimininkų ir Rumunijos rinktinių. Devyniuose miestuose vyksiančiose pirmenybėse pirmą kartą istorijoje varžysis 24-ios stipriausios žemyno komandos.

Dalyvauti Europos čempionato žaidime ir varžytis dėl vieno milijono eurų prizo galite „TonyBet“ svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)