Apie tai skelbia „Bayern“ oficiali svetainė internete.

M. Hummelso kontraktas, kurio suma neatskleidžiama, su bavarų ekipa galios iki 2021 metų. Spėjama, kad sutarties vertė 38 mln. eurų.

M. Hummelsas savo karjerą pradėjo „Bayern“ klube, kur 2007 metais sužaidė vienerias rungtynes (5:2 su „Mainz“, o vėliau 2008-ų sausį jis persikėlė į Dortmundą. Gynėjas paskutines rungtynes „Borussia“ ekipos sudėtyje (jei pateks į ją) žais gegužės 21-ą dieną, kai Vokietijos taurės turnyro finale dortmundiečiai susitiks kaip tik su „Bayern“ futbolininkais.

M. Hummelsas su „Borussia“ komanda dukart tapo Vokietijos čempionu (2011 ir 2012 metais), iškovojo Vokietijos taurę (2012) ir du sykius – Vokietijos Supertaurę (2013 ir 2014).

M. Hummelsas su Vokietijos rinktine tapo pasaulio čempionu (2014) ir buvo išrinktas į simbolinę geriausių turnyro žaidėjų vienuoliktuką.

Šį sezoną M. Hummelsas Vokietijos čempionate sužaidė 29-erias rungtynes, pelnė 2 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad „Bayern“ klubo vadovai taip pat sukirto rankomis su vienu talentingiausių Europos saugų 18-mečiu portugalu Renato Sanchezu iš Lisabonos „Benfica“ komandos. Su Portugalijos rinktinės nariu Renato sutartis sudaryta taip pat iki 2021 metų vasaros. „Bayern“ klubas už talentingą jaunuolį „Benfica“ komandai sumokėjo 35 mln. eurų.


Šį sezoną R. Sanchezas „Benfica“ spalvas gynė 33-ejose rungtynėse ir pelnė 2 įvarčius. Portugalijos rinktinėje jis debiutavo 2016 metų kovo 26-ą dieną per draugišką mačą su Bulgarija.

„Bayern“ klubą, kuris Vokietijoje triumfavo rekordinį ketvirtą kartą iš eilės, kitą sezoną treniruos Carlo Ancelotti. Jis pakeis dabartinį bavarų strategą Pepą Guardiolą, kuris pereina į anglų „Manchester City“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)