„Visų pirma, ačiū Dievui, kad niekas nenukentėjo. Visų antra, gerai, kad Utenoje į incidentą pakliuvome likus šešioms valandoms iki rungtynių, tad spėjome užsimiršti ir atsigauti“, – apie incidentą portalui futbolas.lt pasakojo „Atlanto“ trenerio asistentas Rimantas Žvingilas.

Į įvykio vietą atvykęs policijos ekipažas konstatavo, kad kaltas lenkti bandęs vairuotojas. Tiesa, sprendimas netrukus buvo pakeistas.

„Man sunku komentuoti, kas ten nutiko, tačiau galiu pasakyti ką mačiau. Atvažiavo BMW X5 automobilis, iš jo paskos automatais ginkluoti pareigūnai ir jie nustatė, kad kaltas mūsų autobuso vairuotojas. Tik kyla keli klausimai. Nuo kada Lietuvos kelių policija yra ginkluota automatais ir kaip jie nustatė to kito automobilio važiavimo greitį?

Suprasčiau, jei jie būtų matę stabdymo atstumą ir pan. Jie nieko nedarė. Atvyko ir pasakė, kad mūsų vairuotojas nerodė posūkio, tas senukas važiavo leistinu 40 kilometrų per valandą greičiu, todėl yra nekaltas“, – pasakojo R. Žvingilas.

„Atlanto“ autobusas pernelyg nenukentėjo, skirtingai nei nekaltu pripažinto vairuotojo automobilis. Pastarasis liko be durelių. Apie tokį „menkniekį“ vienas „Atlanto“ lyderių Marius Papšys turėjo savo nuomonę:

„Senuk, viskas gerai. Oras geras – nereiks langų darinėti“, – iškart po incidento geros nuotaikos neprarado M. Papšys.