„Saulis įmušė fantastišką įvartį, juo žaviuosi. Tačiau tai yra ir prasto mūsų žaidimo gynyboje pasekmė. Be abejo, reikia pagirti Saulį, tačiau turiu pažymėti, kad gynyboje tą akimirką mes nesužaidėme taip, kaip turėjome“, – kalbėjo J. Guardiola.

Anot jo, žaisti komandai buvo nelengva dėl neparankios Madrido stadiono vejos.

„Kamuolio judėjimas buvo lėtas, kadangi stadiono vejos būklė nebuvo tokia, kokios norėjome. Veja buvo pernelyg sausa“, – aiškino ispanas, o trenerio žodžius žiniasklaidai patvirtino ir keletas „Bayern“ futbolininkų.

„Apskritai antroje mačo pusėje žaidėme geriau, kūrėme progas. Sugebėjome atsitiesti, tačiau nepavyko padaryti svarbiausio dalyko – neatstatėme pusiausvyros. Verta pažymėti, kad „Atletico“ vartininkas Janas Oblakas buvo puikus. Nepaisant visko, mes visgi dar turime 90 minučių, per kurias patys galėsime nulemti pusfinalio baigtį. Turime laiko pasiruošti, perrikiuoti gretas“, – pažymėjo J. Guardiola.

Visgi žurnalisto paklaustas, ar puikus S. Niguezo įvartis jam primena anksčiau treniruoto Lionelio Messi įvarčius, J. Guardiola šyptelėjo.

„Taip, įvartis buvo įspūdingas, o Saulį aš labai vertinu. Tačiau jį lyginti su L. Messi kol kas nebūtų teisinga“, – pažymėjo futbolo specialistas.

„Atletico“ treneris Diego Simeone po mačo pažymėjo, kad džiaugtis dar kol kas gerokai per anksti.

„Įmušėme puikų įvartį, tačiau žengėme tik vieną žingsnį į priekį. Dar lieka 90 minučių. Jeigu pirmasis kėlinys buvo toks, kokio ir norėjome, antrasis toli gražu nebuvo panašus į tai, ką norėjau matyti aikštėje. Išvadas po šio mačo privalome pasidaryti ir mes“, – pažymėjo argentinietis.

„Girdėjau, kažkas kalbėjo apie neparankią stadiono veją. Na, ką aš galėčiau atsakyti? Tai yra futbolas, o sąlygos visiems – lygios“, – tarstelėjo D. Simeone.

Kitame UEFA Čempionų lygos pusfinalyje grumiasi „Manchester City“ ir Madrido „Real“ klubai (pirmasis mačas – 0:0). Atsakomieji abiejų porų mačai vyks kitą savaitę.

Praėjusiais metais nugalėtojos titulą iškovojo „Barcelona“, kuri finale Berlyne 3:1 pranoko Turino „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)