Viešame interviu 29-erių L. Suarezas išdėstė teoriją, kad L. Fonseca jam iki šiol yra skolingas 200 tūkst. dolerių dar nuo 2006-ųjų metų sandorio tarp Montevidėjo „Nacional“ klubo ir olandų „Groningen“ klubo. Pasak urugvajiečio, iš šio sandorio, kurio vertė siekė 1 mln. JAV dolerių, maždaug 20 proc. pinigų turėjo atitekti jam, tačiau L. Fonseca šiuos pinigus pasisavino ir negrąžino.

„Buvo ir daugiau problemų. Jis man žadėjo, kad uždirbsiu 30 tūkst. dolerių, tačiau gaudavau tik po 10 tūkstančių. Turėjome nemažai nesutarimų, tačiau vėliau, persikėlus į Amsterdamo „Ajax“, mano finansinės problemos išsisprendė. Visgi man iki šiol skauda dėl šio žmogaus poelgių – žinodamas, kokius sunkumus turi praeiti karjeros laiptais kopiantys futbolininkai, jis jais naudojosi“, – dėstė urugvajietis.

Buvusio žaidėjo agento ir garsaus futbolininko, savo laiku žaidusio Turino „Juventus“, „Roma“, „Napoles“ ir kitose garsiose komandose, L. Fonsecos atsakas buvo itin nervingas ir aštrus.

„Jis meluoja, todėl kad yra apgailėtinas. Jis turi psichologinių problemų, o tai žino visi. Taip, jis lankosi pas psichologą, tačiau manau kad tai neduoda jokio efekto. Turi pakeisti savo gydytoją arba kreiptis į psichiatrą“, – rėžė L. Fonseca.

Anot jo, L. Suarezas yra menkai išprusęs žmogus.

„Jam reikia pirštų, kad kažką suskaičiuotų – to šis vyrukas visiškai nesugeba“– kalbėjo nusivylęs L. Fonseca, ne kartą pažymėjęs, kad pirmaisiais L. Suarezo karjeros metais jis padėdavo jo šeimai.

Šio fakto neneigė ir pats L. Suarezas.

„Esu dėkingas L. Fonsecai, kuris, man būnant 15-os, padėjo pirmą sykį keliaujant į Ispaniją, apmokėjo mano skolas. Vėliau padėjo ir mano šeimai“, – pripažino jis. – Esu dėkingas už jo suteiktą pagalbą, tačiau tarp mūsų vėliau prasidėjo ne patys gražiausi dalykai“.

Savo ruožtu agentas rėžė, kad su L. Suarezu problemų turėjo dar nuo paauglystės.

„Visa ši istorija prasidėjo jau labai seniai. Vieną dieną man paskambino trys vaikinai iš jaunimo rinktinės ir pasakė, kad su Luisu vyksta negeri dalykai. Sužinojau labai nemalonių faktų, tačiau juos paslaptyje išlaikysiu iki mirties“, – pažymėjo jis.

„L. Suarezas – visiškas begėdis, tvirtindamas, kad aš esu jam skolingas. Aš to nenoriu girdėti iš šio bailio ir sąžinės neturinčio žmogaus lūpų. Tegul džiaugiasi, kad yra žmonių, apie jį žinančių daugiau nei visas pasaulis, tačiau iš tam tikros pagarbos saugančių jas savyje“, – pažymėjo L. Fonseca.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)