Didysis Čempionų lygos trečiadienis padovanos ir dviejų megatalentų, tiesa, skirtinguose stadionuose, Zlatano Ibrahimovičiaus ir Cristiano Ronaldopasirodymus.

„Manau, kad būtent šios dvi asmenybės gali nulemti savo klubų likimą. Kalbant apie C. Ronaldo, tuo galėjome įsitikinti, žiūrėdami „El Clasico“ – žmogaus nesimatė visas rungtynes, tačiau būtent jis pelnė pergalingą įvartį.

Taip kad, tiek C. Ronaldo, tiek Z. Ibrahimovičius lemiamu momentu gali sublizgėti. Neabejoju, kad vien jų pasirodymas aikštėje komandai suteikia daugiau psichologinio pasitikėjimo“, – vienas garsiausių nūdienos pasaulio futbolo žvaigždžių gyrė olimpinis čempionas Arminas Narbekovas.

Nors daugelis futbolo gerbėjų šiame ketverte didžiausiu favoritu laiko „Real“ klubą, legendinis Lietuvos futbolininkas siūlo neskubėti.

„Wolfsburg“ ekipa yra pajutusi Čempionų lygos skonį. Ji turi savo šarmą, kuris ypač pasireiškia žaidžiant su Ispanijos komandomis. Vokiečiai yra nenuspėjami. O „Real“... senokai nerodo tokio žaidimo, kurio užtektų traiškyti varžovus“, – teigia jis.

Daug įtikinamiau A. Narbekovui atrodo PSG žvaigždės, kurias pašnekovas įvardino ryškiomis poros favoritėmis.

„PSG šiuo metu yra pakilime. Jų lyderiai yra savo sportinių formų pike. Manau, kad jie favoritai keliauti į pusfinalį. Aišku, abiejų komandų visiškai skirtinga situacija vietiniuose frontuose, tačiau šįsyk koncentracija bus ne į vietinius frontus, o į Čempionų lygą“, – savo nuomone dalinosi A.Narbekovas.

Abejos Čempionų lygos rungtynės startuos trečiadienio vakarą 21 val. 45 min.