A. Conte darbą Londone pradės po 2016 metų Europos čempionato Prancūzijoje.

Jis penktasis italas prie „Chelsea“ vairo per ekipos istoriją – po Gianlucos Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti ir Roberto Di Matteo.

2011-2014 m. A. Conte vadovavo Turino „Juventus“ futbolininkams, su kuriais tris sezonus iš eilės tapo Italijos „Serie A“ čempionais.

Šiuo metu „Chelseą“, kuri Anglijoje užima kuklią dešimtą vietą, treniruoja olandas Guusas Hiddinkas.

„Esu labai sujaudintas darbo „Chelsea“ perspektyva. Didžiuojuosi tuo, kad treniruoju savo šalies rinktinę, o vėliau pereisiu į tokį patrauklų ir tituluotą klubą. Labai laukiu susitikimo su visa komanda, laukiu naujų iššūkių Anglijos čempionate.

„Chelsea“ - ambicinga komanda. Aš džiaugiuosi, kad mes paskelbėme apie kontraktą jau dabar ir tuo nutraukėme įvairias spekuliacijas. Aš koncentruojuosi savo darbui Italijos rinktinėje, o visas kalbas apie Chelsea atidėsiu vasarai“, - A. Contę cituoja Londono klubo oficiali svetainė internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)