„Lietuvos futbolas – didžiulė krūva mėšlo. Aš galėčiau lengvai užmerkti akis, atsisakyti kvietimų į rinktinę ir važiuoti ilsėtis į Maljorką. Tačiau taip nėra. Man galimybė vilkėti nacionalinės rinktinės marškinėlius reiškia labai daug. Aišku, norėtųsi, kad iš šalies žmonės suprastų, kad prieš įmušdamas įvartį, aš neapžaisiu penkių varžovų“, - buvo rašoma rusų spaudoje.

Tačiau pasirodo, kad šie žodžiai tik iš konteksto paimtos ir sudėliotos kelių mėnesių ar pusės metų senumo citatos.

Tai socialiniame tinkle "Facebook" pranešė Lietuvos futbolo federacija: tam tikrose Lietuvos žiniasklaidos priemonėse šiandien pacituoti L. Spalvio žodžiai, perspausdinti iš vienos rusiškos svetainės. Tačiau Lukas jokio interviu Rusijos žiniasklaidai pastaruoju metu nedavė - t.y. citatos gali būti paimtos be konteksto iš pusmečio ar daugiau senumo interviu.

"Nei prieš, nei po rungtynių neteko bendrauti su Rusijos žiniasklaida. Nežinau, kodėl dabar pateiktos tokios frazės. Labai nemalonu, kad sirgaliai dėl to galėjo susidaryti klaidingą nuomonę apie mane, o futbolas vėl pateikiamas neigiamai", - teigė L. Spalvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (462)