„Įsitikinti jo gabumais mums užteko vienų kontrolinių rungtynių, kuriose jis atstovaudamas „Trakų“ dubleriams pelnė du įvarčius. Jis turi „žudiko“ instinktą, o tokių žaidėjų mūsų komandai reikia“, – sakė „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

D. Rekišas pagrindinėje komandoje galės debiutuoti jau šį penktadienį įvyksiančiose draugiškose rungtynėse su Gardino „Neman“ futbolininkais. Rungtynės Vilniaus LFF stadione prasidės 14 valandą.

Gali būti, kad D. Rekišas bus ne paskutinis naujokas, šį sezoną prisijungęs prie „Trakų“.

„Dar pora jaunų žaidėjų dalyvauja peržiūroje, tačiau kol kas daugiau apie juos nėra ką pasakyti. Jei treneriams patiks – tada ir kalbėsime“, – šypsojosi V. Lemežis.

Rungtynėse su „Neman“ klubu „Trakams“ tikrai nepadės Deividas Česnauskis ir Davidas Aršakianas. Pirmasis šiuo metu atstovauja Lietuvos rinktinei, o antrasis – Armėnijos.

Priminsime, kad prieš metus vykusią kontrolinę dvikovę „Trakai“ Gardino ekipai pralaimėjo 1:5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)