Lenkijoje įvarčiu pasižymėjo Fiodoras Černychas, tačiau jo atstovaujama Balstogės „Jagiellonia“ išvykoje patyrė triuškinamą pralaimėjimą. Gdansko „Lechia“ klubui lietuvio ekipa nusileido net 1:5 (0:3). Visas rungtynes žaidęs Lietuvos rinktinės saugas pasižymėjo 53-ąją rungtynių minutę, kai perėmė kamuolį iš varžovų gynėjų ir po solo reido nuginklavo vartininką.

„Jagiellonia“ užima 10-ąją vietą „Ekstraklasa“ pirmenybėse.

Pamatyti lietuvio įvartį galite vaizdo įraše nuo 1:02 min.:

Tuo metu Olandijoje pralaimėjo Leuvardeno „Cambuur“ su ir Vytautu Andriuškevičiumi. Svečiuose žaidęs lietuvio klubas rezultatu 1:3 (0:1) nusileido Roterdamo „Feynoord“ ekipai. Lietuvos rinktinės gynėjas žaidė visų rungtynių metu. „Cambuur“ rikiuojasi priešpaskutinėje „Eredivisie“ pirmenybių vietoje.

Rumunijoje vyko dar vienas Vytauto Černiausko Bukarešto „Dinamo“ ir „Steaua“ derbis. Rungtynės vėl baigėsi lygiosiomis, tiesa, šį kartą 1:1 (0:1). Tai buvo antrasis šių komandų susirėmimas per pastarąsias tris dienas.

Vartininkas iš Lietuvos vėl žaidė visą laiką ir vieną kartą buvo priverstas traukti kamuolį iš savo ginamų vartų. Visgi lietuvis atrėmė net šešis smūgius.