Su šiais futbolininkais pasirašytos sutartys, o tai reiškia, kad jau trečiadienį kartu su naujais komandos draugais jie gali debiutuoti pirmose šio sezono šalies futbolo A lygos rungtynėse prieš Vilniaus „Žalgirį“.

„Mes žaidėjus renkamės ne pagal pavardes, o pagal tai, kokie tinka mūsų komandai. Tiek Titas, tiek Modestas atitinka klubo viziją, dėl to jiems ir buvo pasiūlyta prisijungti prie mūsų“, – sakė „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis, neatskleidęs, ar tai paskutiniai „riterių“ papildymai šiam sezonui.

Atraminio saugo, atakuojančio saugo ir net puolėjo pozicijose galintis žaisti T. Vitukynas su „riteriais“ treniruojasi jau pora savaičių. Tiek laiko užteko įtikinti trenerius ir vadovus, jog „Trakų“ schemoms – jis tinkamas žaidėjas.

„Turėjau pasiūlymą iš Estijos, tačiau sulaukiau „Trakų“ pasiūlymo ir nusprendžiau atvykti čia. Ne kartą yra tekę žaisti prieš šią komandą, todėl puikiai žinau jos galimybes – komanda gerai laiko kamuolį, daug atakuoja, paprasčiausiai mėgaujasi futbolu“, – kalbėjo „Trakų“ naujokas, pridūręs, jog sekmadienio komandos nesėkmę lėmė įvartis „į rūbinę“.

„Jei ne tas įvartis, neabejoju, kad viskas būtų gerai pasibaigę“, – savo nuomone dalinosi T. Vitukynas.

Šalies vicečempionai pirmas naujo sezono rungtynes žais trečiadienį Vilniaus „Sportima“ manieže su Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją