Ispanijos portalo „Diario Gol“ duomenimis, F. Perezas pratrūko po pastarojo pralaimėjimo, pareiškęs, kad treneris Zinedine'as Zidane'as komandoje turi pradėti taikyti „griežtos rankos“ politiką.

Jo rūstybę užsitraukė ne tik C. Ronaldo, bet ir dar du klubo futbolininkai – ispanas Sergio Ramosas ir kolumbietis Jamesas Rodriguezas.

„Aš daugiau nenoriu jo matyti „Real“ gretose“, – po mačo su „Atletico“ rėžė F. Perezas, užsiminęs apie tai, kad nori parduoti portugalą ir įsigyti kitų jaunų ryškių Europos futbolo žvaigždžių.

Anot F. Perezo, C. Ronaldo – pernelyg kaprizingas, skleidžia blogą aurą komandos rūbinėje ir apskritai yra sunkiai sukalbamas dėl savo „žvaigždiško“ charakterio.

Informuojama, kad F. Perezas jau kreipėsi į portugalo agentą Jorge Mendezą su pareiškimu, kad ateinantį sezoną C. Ronaldo nebevilkės „Real“ marškinėlių. Į tai buvo gautas atsakymas, kad portugalas Madridą paliks tik tokiu atveju, jei kuris nors kitas klubas jam sutiks mokėti didesnį atlyginimą.

Tuo metu S. Ramosas yra kaltinamas dėl prastos sportinės formos, kurią jis demonstruoja po naujos sutarties pasirašymo.

Ispanijos čempionate „Real“ užima trečiąją vietą – po 26 rungtynių turi 54 taškus ir nuo pirmaujančios „Barcelona“ ekipos atsilieka 12 taškų.

Aistras dar labiau kursto ir paties C. Ronaldo pareiškimai.

„Jeigu visi kiti komandos nariai būtų mano lygmens, mes greičiausiai būtume lyderiai, – po pralaimėtų rungtynių pareiškė portugalas. – Aš noriu žaisti kartu su Karimu Benzema, Garethu Bale'u, Marcelo. Aš nenoriu nieko įžeisti ir nesakau, kad Lucas Vasquezas, Jamesas Rodriguezas ar Mateo Kovačičius yra blogi žaidėjai. Jie geri, tačiau tai ne tas pats.“

Tiesa, vėliau portugalas aiškinosi buvęs blogai suprastas.

Tuo metu Z. Zidane'as mėgina raminti kylančias emocijas.

„Kaltę dėl dabartinės situacijos turime prisiimti visi. Vieno kalto žmogaus nėra ir padėtį galime ištaisyti tik bendromis viso kolektyvo pastangomis“, – „Marca.com“ cituoja prancūzą.

„Mes negalime nuleisti rankų, tai būtų neatleistina, – sakė jis savo dešimties minučių trukmės kalboje, kurią savo komandai rėžė po pralaimėjimo Madrido derbyje. – Sezonas mums dar tikrai nebaigtas. Nepamirškime Čempionų lygos, ginklų „Real“ sudėti neturi teisės.“

Žaisdamas „Real“, 31-erių C. Ronaldo per 225 rungtynes yra įmušęs 247 įvarčius. Madrido klubui jis atstovauja nuo 2009-ųjų.

Tuo metu portalas AS teigia, kad prastas C. Ronaldo žaidimas šį sezoną turėjo įtakos ir jo vertei žaidėjų rinkoje. Informuojama, kad per 2015-2016 m. sezoną portugalo vertė rinkoje nukrito maždaug 10 mln. eurų.

Vertinant skaičiais, tai yra pats nesėkmingiausias įvarčių prasme puolėjo sezonas Madride. Ispanijos čempionate jis iki pirmadienio yra pelnęs 22 įvarčius per 26 rungtynes – vidutiniškai po 0,85 įvarčio per mačą. Tai – prasčiausias rezultatas per visą portugalo karjerą Madrido klube. Palyginimui, pernai per rungtynes C. Ronaldo vidutiniškai įmušdavo po 1,37 įvarčio.

Gerokai krito ir portugalo smūgių statistika. Šį sezoną į vartus per rungtynes jis vidutiniškai smūgiuoja po 2,58 karto. Pernai C. Ronaldo į vartus vidutiniškai mušdavo po 2,83 sykio per mačą.

„Real“ pralaimėjimas Madrido derbyje:

Efektingų C. Ronaldo įvarčių kolekcija: