Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet, čempionate dalyvaus 32-i Senojo žemyno mažojo futbolo rinktinės. Čempionate debiutuos Estija, Ukraina ir Šveicarija.

Burtai lėmė, jog Lietuvos rinktinė D grupėje varžysis su Rumunijos, Ispanijos ir Prancūzijos ekipomis. Su Rumunijos rinktine lietuviai kovojo 2014 metų Europos čempionate ir patyrė skaudų pralaimėjimą 0:8.

„Grupės varžovai - ne saldainiukų rinkinys, o labai galingos šalys! Rumunijos rinktinė keturis (!) kartus Europos čempionė, Ispanija, Prancūzija... Vadinasi, turėsime visi maksimaliai pasitempti: ir komandos administracija, ir vyriausiasis treneris, ir žinoma patys žaidėjai“ – toks buvo karštas LMFA atstovų komentaras po ką tik pasibaigusios burtų traukimo ceremonijos.

Lietuvos rinktinę kaip ir praėjusiais metais treniruos Stanislovas Danisevičius. Tai buvęs Vilniaus „Žalgirio“ saugas, kuris 1979 ir 1984 metais buvo renkamas geriausiu Lietuvos metų sportininku.

Pasiruošimą čempionatui rinktinę planuoja pradėti balandžio mėnesį. Čempionatas vyks šių metų rugpjūčio 21-28 dienomis minėtame Sėkešfehėrvare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)