Pirmo kėlinio pradžioje abi komandos rungtyniavo gana ramiai, o didžioji dalis veiksmo vyko aikštės viduryje. Kėliniui įpusėjus „Stumbras“ po truputį ėmė įrodinėti savo pranašumą ir „brandino“ pirmą įvartį.

20-ą min. iš gana dėkingos situacijos virš vartų smūgiavo kairiame aikštės krašte aktyviai rungtyniavęs R. Blaževičius, vos po kelių minučių idealią progą iššvaistė ir L. Baranauskas, vėliau dar kartą smūgiavęs tiesiai į „Šilo“ vartininką.

Kauno "Stumbras"

Po E. Skripkino pakelto baudos smūgio 30-ą min. galva visai virš vartų smūgiavo R. Sadauskas. Visgi „Stumbro“ jaunimo pastangos buvo paverstos įvarčiais: 42-ą min. baudos aikštelėje atšokusį kamuolį į varžovų vartus pasiuntė L. Baranauskas, kuris jau po trijų minučių uždirbo baudos smūgį, kurį itin stipriu smūgiu į kairį apatinį vartų kampą realizavo R. Blaževičius.

Antrą kėlinį kiek aktyviau pradėjo „Šilo“ futbolininkai, tačiau neilgai trukus iniciatyvą vėl perėmė kauniečiai, vieną po kitos pradėję rengti greitas atakas. Tačiau per jas rezultato padidinti „Stumbras“ taip ir nesugebėjo. 70-ą min. bene vienintelės turėtos puikios progos pasižymėti neišnaudojo ir svečiai iš Kazlų Rūdos, kurie po „Stumbro“ savoje aikštės pusėje prarasto kamuolio smūgiavo šalia vartų.

„Stumbras“: A. Sikorskis, E. Skripkinas, R. Blaževičius, L. Baranauskas, A. Bareikis, I. Malcevas, M. Zaleckis, R. Sadauskas, K. Upstas, L. Jurevičius ir K. Janonis. Po keitimų aikštėje pasirodė: V. Armanavičius, H. Michuie, A. Račkus ir V. Žemaitis.

Kauno "Stumbras"

Tai buvo trečios Kauno komandos rungtynės pasirengimo 2016 metų A lygos sezonui cikle. Prieš tai rezultatu 3:2 buvo įveikta Jonavos „Lietava“, o su Suvalkų „Wigry“ ekipa (Lenkija) sužaista lygiosiomis 0:0.

Šią savaitę „Stumbras“ sužais dar vienas kontrolines rungtynes. Vasario 13 d., šeštadienį, į Kauną atvyksta Utenos „Utenis“. Rungtynių NFA stadione pradžia – 12 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)