Šias ir dar ketverias „Premier“ lygos rungtynes transliuos „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Čempionate ir toliau sensacingai pirmaujantis „Leicester“ klubas (50 taškų) iškovojo dvi pergales iš eilės, per pastaruosius šešis mačus nepatyrė nė vienos nesėkmės. Antrą vietą užimantys „miestiečiai“ (47 tšk.) nepralaimėjo septynių dvikovų iš eilės. Manuelio Pellegrini auklėtiniai pergalės atveju taškais pasivytų oponentus ir pakiltų į pirmą vietą dėl geresnių rodiklių tarpusavio akistatose. Pirmos šių komandų rungtynės Lesteryje baigėsi 0:0.

Praėjusį sezoną savajame „Etihad“ stadione „Manchester City“ nugalėjo Lesterio futbolininkus 2:0, bet prieš tai „miestiečiai“ namie varžovams buvo nusileidę triskart iš eilės.

Į pergalių kelią niekaip negali grįžti čempionės titulą ginanti „Chelsea“ ekipa, kuri rikiuojasi tik 13-oje pozicijoje (29 tšk.). „Aristokratai“ iš paskutinių keturių dvikovų triumfavo tik vienoje, o praėjusiame ture nesugebėjo paklupdyti „Watford“ komandos (0:0).

„Raudonieji velniai“ rungtyniauja geriau, bet jų žaidimu daugelis „United“ fanų nusivylę. Louiso van Gaalo auklėtiniai šventė tris pergales per pastaruosius penkis turus, bet vis tiek užima vos 5-ą vietą (40 tšk.). Mančesterio klubą nuo ketvirtos pozicijos, kuri garantuoja kelialapį į UEFA Čempionų lygą, skiria jau 5 taškai.

Šių komandų pirmo rato dvikovoje užfiksuotas taikus rezultatas 0:0. Pastaruosius keletą metų „Chelsea“ ir „Manchester United“ susirėmimai vyksta atkakliai ir permainingai. Per dešimt paskutinių dvikovų ekipos pasidalijo po tris pergales, o ketverios rungtynės baigėsi lygiosiomis. Praėjusiose pirmenybėse „Stamford Bridge“ stadione „Chelsea“ laimėjo 1:0.

Italijos žiniasklaida praneša, kad buvęs „Chelsea“ treneris Jose Mourinho jau pasiekė susitarimą su „Manchester United“ vadovais ir kitą sezoną diriguos „raudoniesiems velniams“. Tuo tarpu prie „Chelsea“ po čempionato vairo tikriausiai stos dabartinis Turino „Juventus“ strategas Massimiliano Allegri.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, vasario 6 d.

14.40 val. „Manchester City“ – „Leicester“;
16.55 val. Londono „Tottenham Hotspur“ – „Watford“;
19.25 val. „Southampton“ – Londono „West Ham“;
21.30 val. „Liverpool“ – „Sunderland“.

Sekmadienis, vasario 7 d.

15.25 val. „Bournemouth“ – Londono „Arsenal“;
17.55 val. „Chelsea“ – „Manchester United“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)