Genujos karabinieriai norėjo sustabdyti futbolininko automobilį, bet J. Masbah nepakluso pareigūnų nurodymams. Policininkai pradėjo gaudynes ir sulaikė alžyrietį. Vėliau paimtas jo kraujo mėginys patvirtino, kad sportininko organizme aptikta alkoholio. Be to, J. E. Mesbah viršijo leistiną greitį ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Futbolininkas nėra įtrauktas į „Sampdoria“ klubo žaidėjų sąrašą Italijos čempionato 23-io turo rungtynėms su „Torino“ komanda. Susitikimas vyks trečiadienį (vasario 3 d.).

„Sampdoria“ ekipos vadovybė svarsto, ar nevertėtų anksčiau laiko nutraukti iki 2016 metų birželio galiojantį J. Mesbah kontraktą.

Šiame Italijos čempionate alžyrietis žaidė 7 rungtynes, jam buvo parodytos dvi geltonos kortelės. 31-erių metų futbolininkas Alžyro rinktinei atstovavo 28 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją