Leidinio šaltinio žiniomis, 28-erių metų čilietis dažnai palikdavo klubo treniruočių bazę ir grįždavo atgal išgėręs. „Bayern“ komandos vyriausiasis treneris Josepas Guardiola turėjo rimtą pokalbį su futbolininku ir jį apkaltino neprofesionalumu.

Stovykla Dochoje vyko sausio 6-12 d. Nepranešama, ar A. Vidaliui buvo pritaikytos kokios nors sankcijos.

Praėjusių metų birželį per Amerikos taurės (Copa America) turnyrą A. Vidalis, kuris atstovavo Čilės rinktinei, su žmona Santjago priemiestyje pateko į automobilio avariją. Kraujo tyrimas parodė, kad futbolininkas buvo išgėręs.

A. Vidalis į „Bayern“ klubą perėjo iš Turino „Juventus“ (Italija) komandos. Jo sutartis su bavarų ekipa galioja iki 2019 metų vasaros. Čilietis „Bayern“ sudėtyje visuose turnyruose sužaidė 28 rungtynes ir pelnė 3 įvarčius.

Miuncheno komanda po 19 Vokietijos čempionato turų yra iškovojusi 17 pergalių, po vieną susitikimą baigusi lygiosiomis ir pralaimėjusi (įvarčiai 50:9) ir su 52 taškais užima pirmą turnyro lentelės vietą.

Pastarajame „Bundeslygos“ pirmenybių mače „Bayern“ klubas 2:0 laimėjo prieš „Hoffenheim“ ekipą, o A. Vidalis 67-ą min. aikštėje pakeitė Thomasą Muellerį.

Prieš tai pirmas oficialias rungtynes po žiemos pertraukos ir stovyklos Katare miuncheniečiai sausio 22-ą d. žaidė svečiuose su „Hamburg“ ekipa ir laimėjo prieš varžovus 2:1. A. Vidalis 69-ą min. vėl pakeitė Th. Muellerį.

UEFA Čempionų lygos turnyro aštuntfinalyje „Bayern“ klubo laukia dvejos rungtynės su „Juventus“ komanda (vasario 23 d. svečiuose ir kovo 15 d. namuose).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)