Apie tai skelbia portalas goal.com.

Tarptautinė futbolo federacija (FIFA) patvirtino atrankos susitikimo Brazilija - Urugvajus datą. Šiame mače jau galės rungtyniauti ir 29-erių metų L. Suarezas.

Urugvajietis buvo diskvalifikuotas devynioms tarptautinėms oficialioms dvikovoms, kai per 2014 metų pasaulio čempionato rungtynes su Italija įkando varžovų gynėjui Giorgio Chielliniui.

Penkiskart pasaulio čempionai brazilai priims svečius iš Urugvajaus Recifės „Arena Pernambuco“ stadione kovo 25-ą dieną. Kovo 29-ą dieną Urugvajus jau namuose Asunsjone susitiks su Peru. Urugvajiečiai praėjusiais metais eliminavo Brazilijos rinktinę Amerikos taurės („Copa America“) čempionato ketvirtfinalyje.

2018 metų pasaulio čempionato Pietų Amerikos zonos turnyre Urugvajaus rinktinė be L. Suarezo iškovojo tris pergales iš keturių galimų ir su 9 taškais užima antrą vietą po Ekvadoro (12 tšk.).

Brazilija atranką pradėjo pralaimėjimu Čilei ir lygiosiomis su Argentina, bet vėliau šventė pergales prieš Peru ir Venesuelą. Brazilai (7 tšk.) rikiuojasi treti, bet tiek pat taškų surinko ir Paragvajus su Čile.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)