„Dėl didelio tarptautinių turnyrų skaičiaus šį sezoną L. Messi nevažiuos į olimpiadą. Mūsų laukia Amerikos taurės turnyras, olimpinės žaidynės ir pasaulio čempionato atrankos varžybos. Žinoma, kad mes visur norime laimėti, bet aš negaliu versti futbolininkų mirti aikštėje“, - sakė G. Martino, dar pridūręs, kad ir „Barcelona“ klubo rungtynių grafikas yra labai įtemptas.

Pirmadienį G. Martino Argentinos radijo stočiai „La Red“ dar kartą patvirtino „L. Messi nevyks į olimpines žaidynes“.

Olimpinės žaidynės vyks 2016 metų rugpjūčio 5-21 dienomis. Vyrų futbolo turnyre rungtyniaus futbolininkai iki 23-ejų metų, bet komandoje gali būti ir trys vyresni žaidėjai.

Šį sezoną L. Messi „Barcelona“ klubo sudėtyje įvairiuose turnyruose žaidė 23-ejas rungtynes ir pelnė 18 įvarčių. Būdamas 21-erių metų L. Messi Argentinos rinktinei atstovavo 2008-ų metų Pekino olimpiadoje ir tapo jos čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)