Britų leidinys „The Daily Telegraph“ informuoja, kad trenerio Rafaelio Benitezo atleidimu nusivylė puolėjas Garethas Bale'as, kuris dabar jaučiasi neužtikrintas dėl savo ateities komandoje.

Velso rinktinės lyderis svarstys visas galimybes vasarą persikelti į Anglijos „Premier“ lygos pirmenybes - pasiūlymų žaidėjui tikrai nepristigs.

26-erių metų futbolininku aktyviai domisi „Manchester United“, Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ klubai, kurie pasirengę sumokėti 75 mln. svarų sterlingų už vieną „Real“ ekipos lyderių.

J. Guardiola buvo viliojamas treniruoti „Real“

Pasirodo, kad „Real“ ekipa jau senokai buvo apsisprendusi atleisti trenerį R. Benitezą ir intensyviai ieškojo aukščiausio lygio strategų, galinčių pakeisti nuvylusį ispaną.

BBC informuoja, kad Madrido komandos vadovai buvo paskambinę ir Miuncheno „Bayern“ klubo pergalių kalviui Josepui Guardiolai ir bandė įtikinti sezono viduryje persikelti į „La Liga“ ekipą.

„Prieš šešias savaites „Real“ klubas kvietė „Bundeslygos“ čempionų trenerį užimti R. Benitezo vietą. Madrido ekipoje tikrai kažkas negerai, jei ji net susisiekė su vienu aršiausių „anti-madridistu“ J. Guardiola“, - šnekėjo žurnalistas Grahamas Hunteris.

Anot spaudos, treneriu paskyręs Zinedine'ą Zidane'ą ekipos prezidentas Florentino Perezas tikisi, kad jis iššaus, kaip anksčiau su „Barcelona“ komanda buvo padaręs minėtas J. Guardiola.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją