Po 17 turų "Atletico" turi po 38 taškus kartu su "Barca", tačiau katalonai yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau. "Rojiblancos" 2013-14 metų sezone jau pademonstravo, kad gali už savo nugaros palikti tiek "Barcą", tiek "Real".

"Tikiu, kad "Atletico" klubas yra vienas iš pretendentų į "Primera" titulą", - spaudos konferencijoje kalbėjo strategas. - Jie jau dabar parodė, kaip sėkmingai gali kovoti, todėl esu įsitikinęs, kad jie bus konkurentai dėl titulo".

L. Enrique sulaukė klausimų ir apie praėjusius metus, taip pat trenerio buvo paklausta, ar komanda vis dar yra alkana trofėjų.

"Mes žinome, kaip sunku būtų iškovoti vėl tiek pat trofėjų. Gera žinia yra ta, kad mano žaidėjai niekada nepavargsta nuo laimėjimų", - užbaigė penkis titulus per kalendorinius metus katalonams iškovoti padėjęs ispanas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją