L. van Gaalo darbovietė Mančesteryje yra saugi iki akistatų su „Swansea“ ekipa ir „Sheffield United“ klubu FA Taurės turnyre. Vis dėlto olando ateitis išlieka neaiški, nes nuo didžiojo ketverto deficitas siekia jau penkis taškus.

Žvelgiant į pastaruosius rezultatus tarp „Man United“ ir „Swansea“ ekipų „Gulbės“ šventė net keturias pergales iš pastarųjų penkių susitikimų. Taigi bent jau pagal pliką statistiką „Man United“ tikrai nėra apsaugotas nuo dar vieno pralaimėjimo.

Tokia baigtis dar labiau pradėtų klibinti ir taip braškančią L. van Gaalo kėdę, tačiau D. Blindas sako, jog 64-erių strategas būtų idealus žmogus vykdomojo direktoriaus pareigoms Karališkoje Olandijos Futbolo Asociacijoje (KNVB).

D. Blindas, kuris asistavo L. van Gaalui 2014-ųjų pasaulio futbolo čempionate prieš perimdamas Olandijos rinktinės vairą iš Guuso Hiddinko, dienraščiui „Algemeen Dagblad“ sakė: „Kartu su L. van Gaalu aš galėčiau pasiekti daug. Jis yra aukštojo pilotažo pavyzdys. Tačiau yra daug kitų pasirinkimų, kurie galėtų užimti šią poziciją. Nežinau, ar tai įvyks. Neseniai skaičiau Berto van Oostveeno (KNVB profesionalaus futbolo direktorius) komentarą apie vykdančiojo direktoriaus paskyrimą, tačiau dar nekalbėjau su juo asmeniškai.“

Pats L. van Gaalas jau anksčiau yra minėjęs, kad „Man Utd“ bus paskutinis klubas, kurį jis treniruos ir 2004-aisias metais buvo nusivylęs „Ajax“ klubo pasiūlymu užimti tas pačias vykdančiojo direktoriaus pareigas. Vis dėlto D. Blinfas mano, kad įdomus darbas įtikintų dabartinį „Man United“ trenerį:

„Svarbiausias klausimas yra, kokie uždaviniai tavęs laukia dirbant vykdančiuoju direktoriumi? Aš savo karjeroje porą kartų esu užėmęs šias pareigas ir praktiškai viskas yra susiję su pirkimo ir pardavimo politika, tačiau šie dalykai vyksta klube, ne nacionalinėje rinktinėje. Rinktinėje sudaromos galimybės matyti jaunųjų žaidėjų vystymąsi bei atėjimą į rinktinę. Tu privalai pasiūlyti įdomų žmogų ir tai turi būti kažkas su patirtimi ir pagarba.“