Šį sezoną 22-ejų metų Belgijos rinktinės puolėjas "Everton" komandoje per sužaistas 20 rungtynių jau pelnė net 16 įvarčių. J. Mourinho ypatingai daug kritikos sulaukė po to, kai belgui 2014 metų sezono pradžioje leido išvykti iš "Chelsea".

Tačiau R. Lukaku pareiškė, kad sprendimą priėmė pats, o Mourinho sustabdyti jo neturėjo galimybės.

"Sprendimas priimtas buvo paties manęs, o ne jų", - "Daily Express" žurnalistui sakė belgas. - Visi sako, kad tai Mourinho kaltė, tačiau dėl to kaltas ne jis. Nuėjau į vadovybės kabinėtą ir paklausiau, ar aš galėčiau palikti komandą".

"Jose buvo pats pirmas žmogus, kuris man palinkėjo sėkmės. Pasirašęs sutartį su "Everton" apie 11 val. ryte gavau pranešimą į savo mobilųjį: "Sėkmės, daryk viską puikiai ir aš tave kitą sezoną vėl pamatysiu". Jis buvo pats pirmasis tai pasakęs, bet niekas nežinojo, todėl aš jaučiu jam didžiulę pagarbą.

Labai liūdna, kad su juo buvo atsisveikinta", - užbaigė futbolininkas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)