C. Ancelotti pasiekė pradinį susitarimą su Vokietijos komanda ir sutiko gauti 15 milijonų eurų per metus atlyginimą. 56-erių metų C. Ancelotti tituluočiausias klubų treneris Europoje. Jis yra buvęs Turino „Juventus“, „AC Milan“ (abi Italija), Londono „Chelsea“ (Anglija), „Paris Saint Germain“ (Prancūzija) ir Madrido „Real“ (Ispanija) ekipų strategu.

Gruodžio 17 d. paaiškėjo, kad dabartinis „Bayern“ klubo treneris Josepas Guardiola atsisakė pratęsti sutartį su Bavarijos futbolo atstovais. Miuncheno ekipos vadovai katalonui siūlė 20 mln. eurų per metus algą, bet ir tai nesugundė šio specialisto.

Po 16-os turų „Bayern“ klubas Vokietijos čempionate pirmauja ir yra surinkęs 43 taškus. Čempionų lygos turnyro aštuntfinalyje miuncheniečiai vasario mėnesį žais su „Juventus“ komanda.

Tiesa, pats „Bayern“ klubas šios informacijos oficialiai kol kas nepatvirtino.

„Bayern“ pratęsė sutartis su keturiais komandos žaidėjais

„Bayern“ gerbėjams - išankstinė dovana. Vokietijos čempionai oficialioje svetainėje patvirtino, kad pratęsė sutartis su keturiomis komandos žvaigždėmis - Xabi Alonso, Thomu Muelleriu, Jerome'u Boatengu ir Javi Martinezu.

34-erių metų X. Alonso, kurio fantastiškas įvartis šią savaitę bavarus atvedė į Vokietijos taurės ketvirtfinalį, sutartį pratęsė dar vieneriems metams. Buvęs Madrido „Real“ ekipos saugas su „Bayern“ klubu turėjo kontraktą iki šio sezono pabaigos, tačiau Vokietijoje ispanas liks ilgesniam laikui.

Su kitais trimis futbolininkai - T. Muelleriu, J. Boatengu, J. Martinezu - kontrakto trukmė prailginti iki 2021 metų. Pirmi du futbolininkai yra pagrindiniai komandos žaidėjai, o atraminiam saugui iš Ispanijos pasireikšti visu gražumu trukdo traumos, tačiau po mažu J. Martinezas atsigauna.

T. Muelleris šį sezoną yra vienas pagrindinių pergalių kalvių ir per sužaistas 21 rungtynes pelnė net 20 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)