Kitoje dvikovoje Vigo „Celta“ ekipa savo aikštėje 1:0 (1:0) antrą kartą nugalėjo antros lygos „Almeria“ futbolininkus. Pirmame mače „Celta“ klubas išvykoje taip pat buvo pranašesnis (3:1).

Po jų vietas aštuntfinalyje užsitikrino dar du laimingieji šio etapo laimėtojai - „Granada“ ir „Villarreal“ futbolininkai, palaužę žemesnės lygos atstovų pasipriešinimą. Sunkiausiai šešioliktfinalio barjerą įveikė „Granada CF“, namuose 1:0 (0:0) nugalėjusi antro diviziono „Leganes“ ekipą ir taip atsirevanšavo priešininkams už nesėkmę svečiuose 1:2, į kitą etapą patekė tik dėl svečiuose pelnyto įvarčio. Vienintelio įvarčio autoriumi atsakomajame susitikime tapo Youssefas El–Arabi (68 min.).

Rezultatai (skliaustuose lyga, kurioje rungtyniauja klubai ir pirmo mačo baigtys):

Madrido „Atletico“*** 1 - 0 „Reus Deportiu“ (V) (2:1);

53' Thomas Teye Partey [1 - 0]

Vigo „Celta“*** 1 - 0 „Almeria“ (II) (3:1);

41' Daniel Wass [1 - 0]

„Granada“*** 1 - 0 „Leganes“ (II) (1:2);

68' Youseff El Arabi [1 - 0]

„Villarreal“*** 2 - 0 „Huesca“ (II) (2:3).

28' Manuel Trigueros [1 - 0]
78' Roberto Soldado [2 - 0]

64' Roberto Soldado - nerealizavo 11 metrų baudinio

*** - pateko į kitą etapą

Anksčiau vietas turnyro aštuntfinalyje užsitikrino šalies čempionė bei prizo savininkė „Barcelona“ komanda, šalies elite rungtyniaujantys La Korunjos „Deportivo“, Sevilijos „Real Betis“, Barselonos „Espanyol“, „Sevilla“, Madrido „Rayo Vallecano“, „Eibar“, Bilbao „Athletic“, „Las Palmas“ ir „Valencia“ klubai ir II diviziono „Cadiz“ (dėl Madrido „Real“ diskvalifikacijos) ir „Mirandes“ ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją