Telegraph.co.uk skelbia, kad sausio perėjimų lango metu „Manchester United“ už Brazilijos rinktinės vunderkindą pasiūlys 200 mln. eurų. Esą iš viso L. van Gaalas komandos stiprinimui gali išleisti apie 280 mln. eurų.

Atvykęs į Mančesterį olandas jau ne kartą pasižymėjo brangiais pirkiniais, bet ne visi jie atnešė naudos klubui. Pavyzdžiui, Angelis di Maria kainavo per 80 mln. eurų, bet per sezoną nesugebėjo įsitvirtinti komandos starto sudėtyje ir praėjusią vasarą persikėlė į „Paris Saint-Germain“ jau už 63 mln. eurų.

Tokiais žaidėjais kaip Bastianas Schweinsteigeris Memphisas Depay, Morganas Schneiderlinas, Anthony Martialis ar Matteo Darmianas pasipildęs „Manchester United“ Anglijos „Premier“ lygoje kol kas užima tik ketvirtą vietą, o antradienį žais lemiamas rungtynes išvykoje su „Wolfsburg“ dėl patekimo į UEFA Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)