Akistatoje su „Torino“ „amžinojo miesto“ futbolininkai gero žaidimo nedemonstravo, ką puikiai iliustruoja faktas, jog jie atliko vos šešis smūgius į vartus. Tiesa, kartą pasižymėti „Roma“ komandai
pavyko – 84-ąją minutę Miralemas Pjaničius atliko baudos smūgį, o vartininkui sutrukdė sumaištis baudos aikštelėje.

Kadangi varžovų atsakui laiko liko nedaug, atrodė, kad Rudi Garcia kariaunos kančios pagaliau baigsis, bet jau paskutinėmis dvikovos akimirkomis gynėjas Kostas Manolas prasižengė netoli savų vartų ir suteikė progą oponentams mušti 11 metrų baudinį.

Šį užtikrintai realizavo Maxi Lopezas, taigi, „Roma“ po šio turo tikrai liks ketvirtoje vietoje.

Vakariniame susitikime žaidė į „Scudetto“ šį sezoną pretenduojantis Milano „Inter“ bei lygos vidutiniokas „Genoa“.

Daug veiksmo ir smūgių į vartus sirgaliai šiame mače neišvydo, tačiau dvikova visgi baigėsi ne be nugalėtojo. „Nerazzurri“ gretose 59-ąją minutę baudos smūgiu varžovų vartininką nustebino Ademas Ljajičius ir savo ekipai bent iki sekmadienio padėjo pakilti į turnyrinės lentelės viršūnę.

Rezultatai:

„Torino“ 1 – 1 „Roma“
[0 - 1] 84' Miralemas Pjaničius
[1 - 1] 90' Maxi Lopezas (11 m)

„Inter“ 1 – 0 „Genoa“
[1 - 0] 59' Ademas Ljajičius
87' Danilo D'Ambrosio („Inter“) raudona kortelė

Šeštadienį taip pat sužaisti šeši Prancūzijos aukščiausios lygos susitikimai. Įdomu, kad juose net keturias pergales šventė svečiai, o dvejos rungtynės baigėsi lygiosiomis.

Svarbius tris taškus kovoje dėl antros vietos iškovojo čempionato naujokas „Angers“, svečiuose rezultatu 2:0 įveikęs praėjusių metų sidabro medalininką bei vieną pagrindinių šio sezono konkurentų „Lyon“.

Nepaisant to, jog beveik visi statistiniai rodikliai buvo apylygiai, o namuose žaidę Huberto Fournier auklėtiniai ilgiau kontroliavo kamuolį, Cheikho Ndoye dublis leido Anžė vienuolikei dar kartą nustebinti Prancūzijos futbolo sirgalius. Šio futbolininko dėka „Lyon“ dabar nukrito į penktą poziciją.

„Lyon“ aplenkė „Monaco“ klubas, išvykoje rezultatu 2:1 palaužęs „Bastia“ komandą. Blankiai sezoną pradėjusiems Monako atstovams pergalę garantavo Lacina Traore dublis.

Tuo tarpu savo vietą iškart už „Paris Saint-Germain“ nugaros „Angers“ ekipai užleido „Caen“, 1:2 pralaimėjęs „Lille“ klubui. Įdomu, jog pastaroji komanda praeitą savaitę buvo iškritimo zonoje, tačiau iškovojusi tris taškus iškart pakilo net į dvyliktą vietą.

Rezultatai:

„Lyon“ 0 – 2 „Angers“

„Caen“ 1 – 2 „Lille“

„GFC Ajaccio“ 1 – 1 „Nantes“

„Reims“ 1 – 1 „Troyes“

„Bastia“ 1 – 2 „Monaco“

„Toulouse“ 2 – 3 „Lorient“