Trečiadienį „Real“ komanda išvykoje rezultatu 3:1 nugalėjo „Cadiz“ ekipą, tačiau jų žygis „Karaliaus taurės“ turnyre gali baigtis. Į starto sudėtį buvo įtrauktas rusas D. Čeryševas, kuris praėjusį sezoną atstovaudamas „Villlarreal“ komandai užsidirbo tris geltonas korteles ir turėjo praleisti artimiausias šio sezono taurės rungtynės.

Dėl tokio pažeidimo klubas privalo būti pašalintas iš turnyro, mat į tokią pačią situaciją praėjusį sezoną jau buvo patekusi Pamplonos „Osasuna“ ekipa, kuri po varžovų skundo buvo pašalinta iš varžybų. Visgi F. Perezas netiki, kad klubas gali būti išmestas iš turnyro.

„Galime pasakyti, kad nebuvome informuoti apie jokias Deniso sankcijas“, - teigė F. Perezas. - Kaip rašoma 41-ame RFEF baudžiamojo kodekso straipsnyje, klubas nėra atsakingas, jei nebuvo informuotas apie tai. „Real“ nežinojo apie futbolininko diskvalifikaciją. Nesulaukėme informacijos nei iš „Villarreal“ komandos, nei D. Čeryševo, nei iš to pačio RFEF“, - pridūrė madridiečių prezidentas.

„Real“ klubo likimas paaiškės penktadienį.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)