„Be abejo, pralaimėjimas „Barcelona“ ekipai labai skaudus, todėl turime toliau tobulėti ir galvoti apie kitas lygos rungtynes, kuriose privalėsime iškovoti taškus. Mano auklėtinių nusiteikimas nenuvylė. Žaidėme prieš gerą komandą, klydome ir turėjome už tai sumokėti. Per pertrauką tarp kėlinių kalbėjome, kad dar galime atkurti intrigą, tačiau vėliau užduotis dar labiau pasunkėjo“, - sakė R. Benitezas.

„Viskas vyko ne pagal mūsų planą. Norėjome spausti, atakuoti ir greitai gauti kamuolį. Tačiau darėme brangiai kainavusias klaidas. Po rungtynių galiu pripažinti, kad blogai pasirinkau startinę sudėtį. Esame visi atsakingi už pralaimėjimą ir turėsime į tai reaguoti“, – aiškino Madrido ekipos treneris.

„La Liga“ čempionate antrą vietą užimantis „Real“ klubas nuo lyderių iš Barselonos jau atsilieka 6 taškais.

A. Iniesta padėkojo Madrido klubo gerbėjams už plojimus

„Barcelona“ futbolininkai „Santiago Bernabeu“ stadioną paliko aukštai iškeltomis galvomis - iškovota užtikrinta pergalė ir net pelnytos varžovų gerbėjų ovacijos. Madrido „Real“ fanų aplodismentų ypač nusipelnė katalonų klubo atstovas Andresas Iniesta.

31 metų saugas sukūrė nepamirštamą pasirodymą, kai atliko rezultatyvų perdavimą Neymarui, o galiausiai tolimu šūviu pats nuginklavo Keylorą Navasą.

Plojimų lavina stadione nuaidėjo, kai „Barcelona“ treneris nusprendė A. Iniestą pakeisti Muniru El Haddadi.

„Norėčiau padėkoti gerbėjams. Jaučiamės labai gerai, nes sužaidėme visose srityse idealias rungtynes. Leidome varžovams sukurti vos kelias progas įmušti, o patys buvome labai efektingi“, – kalbėjo saugas.

„Kaip sakiau anksčiau, vienintelis dalykas apie kurį turėtume galvoti – tai mes patys. Šiandien tai suveikė ir puikiai susidorojome su varžovais. Žinoma, čempionate dar liko daug rungtynių, tačiau esame labai patenkinti“, - sakė A. Iniesta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)