Šeštadienio vakarą į dvikovą stojo Ukrainos ir Slovėnijos futbolininkai, o pergale džiaugėsi ir labai didelį žingsnį link pirmenybių žengė namuose žaidę ukrainiečiai – 2:0.

Pirmąjį įvartį 23-ią mačo minutę pelnė Andrejus Jarmolenko, o po pertraukos šeimininkų pranašumą padvigubino Jevgenijus Selezniovas.

Ukrainos rinktinėje daugiausiai įvarčių per visą šalies futbolo istoriją yra pelnęs Andrejus Ševčenka. Jis per 111 mačų pasižymėjo 48 kartus. O štai 26-erių A. Jarmolenko pakilo į antrą vietą su 21 tiksliu smūgiu per 53 rungtynes.

O štai Europos šiaurėje vyko skandinaviškas derbis tarp Švedijos ir Danijos komandų. Jame pergale džiaugėsi savus žiūrovus pradžiuginę švedai – 2:1.

Pirmo kėlinio pabaigoje šeimininkus į priekį išvedė Emilis Forsbergas, o iškart po poilsio minučių sėkmingai 11 metrų baudinį realizavo Zlatanas Ibrahimovičius.

Tačiau likus žaisti 10 minučių danai pelnė labai svarbų įvartį – pasižymėjo Nicolai Joergensenas.

Atsakomosios rungtynės lapkričio 17 dieną, antradienį, bus žaidžiamos Slovėnijoje ir Danijoje.

Rezultatai:

Ukraina 2 - 0 Slovėnija
23' [1 - 0] Andrejus Jarmolenko
54' [2 - 0] Jevgenijus Selezniovas

Švedija 2 - 1 Danija
45' [1 - 0] Emilis Forsbergas
50' [2 - 0] Zlatanas Ibrahimovičius (iš 11 metrų baudinio)
80' [2 - 1] Nicolai Joergensenas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)