8-ą susitikimo minutę baskų komandos puolėjas 21-erių metų Inaki Williamsas po gynėjo Oscaro de Marcoso tikslaus perdavimo sumaniai priėmė kamuolį dešine koja, sukdamasis permetė jį per gynėją ir nenuleidęs kamuolio ant vejos stipriu smūgiu pasiuntė į „Espanyol“ vartų tolimą viršutinį kampą. Du gynėjai ir vartininkas Lopezas Sabata Pau liko suklaidinti.

„Athletic“ ekipa po šio smūgio pirmavo 1:0, o dvikovą laimėjo galutiniu rezultatu 2:1.

I. Williamsas šį sezoną Ispanijos pirmenybėse žaidė 6 rungtynes ir pelnė 4 įvarčius.

Vertas dėmesio ir Brazilijos rinktinės bei „Barcelona“ klubo puolėjo Neymaro įvartis į „Villarreal“ komandos vartus. Brazilas taip pat gražiai suklaidino gynėją ir pasiekė puikų įvartį.

„Barcelona“ varžovus nugalėjo rezultatu 3:0. Neymaras įmušė du įvarčius 60-ą ir 85-ą min. Gražus įvartis buvo antrasis šio puolėjo ir trečiasis mačo. Vienu įvarčiu 70-ą min. pasižymėjo urugvajietis Luisas Suarezas (iš 11 metrų baudinio).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)