Teismas uždraudė K. Benzema, kuris praėjusią naktį praleido policijos areštinėje, bendrauti su M. Valbuena ir kitais bylos dalyviais. Jei K. Benzema kaltė bus įrodyta, jam gresia penkeri metai nelaisvės.

Nors buvo skelbta, kad K. Benzema prisipažino tarpininkavęs šantažuotojams, jo advokatas šią informaciją paneigė ir pabrėžė kliento nekaltumą. Puolėjas tyrėjams sakė, kad kolegai užsiminė apie paslaptingą vaizdajuostę per rinktinės treniruočių stovyklą Klerfontene (Clairefontaine) prieš Europos čempionato atrankos mačus su Danija ir Ukraina, neva, paprašytas „vaikystės draugo.“

Nėra aišku, ar K. Benzema taip norėjo patarti M. Valbuena, ar daryti jam spaudimą nusileisti šantažuotojams.

Tyrimo duomenimis, įtariamieji, kurių gretose be K. Benzema yra dar trys asmenys, reikalavo pinigų iš M. Valbuena, grasindami paviešinti vaizdajuostę, kurioje futbolininkas užfiksuotas intymiose scenose.

Praėjusią vasarą M. Valbuena kreipėsi į policiją ir pranešė, kad iš jo yra reikalaujama 50-100 tūkstančių eurų. Policija išsiaiškino, kad trys šantažuotojai sėdi kalėjime, bet per tarpininkus jie turi ryšių su K. Benzema.

Prancūzijos rinktinės treneris Didier Deschamps'as neįtraukė nei traumą besigydančio K. Benzema, nei M. Valbuena į komandos sudėtį draugiškoms rungtynėms su Vokietija ir Anglija, kurios numatytos lapkričio mėnesį.

K. Benzema biografijos keli faktai:

- gimė Lijone, išeivių iš Alžyro šeimoje, kurioje augo 10 vaikų;

- 9-erių metų įstojo į „Lyon“ klubo futbolo akademiją;

- profesionalu tapo 2005 metais, būdamas 17-os;

- 2007 metais pirmą kartą atstovavo Prancūzijos rinktinei;

- 2009 metais pasirašė sutartį su Madrido „Real“ klubu;

- nuo 2015 metų rugpjūčio siejamas su Londono „Arsenal“ klubu.

Tai ne pirmas kartas, kai K. Benzema turo nemalonumų su policija. 2009 metais jis su rinktinės draugu Francku Ribery atsidūrė dėmesio centre, kai paaiškėjo, kad jie naudojosi nepilnametės prostitutės paslaugomis. Vėliau mergina tapo TV realybės šou žvaigžde ir drabužių dizainere.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)