K. Benzema įtariamas, kad šantažavo ir reikalavo pinigų iš kito Prancūzijos rinktinės nario ir „Lyon“ klubo žaidėjo Mathieu Valbuena. K. Benzema ir keli jo bendrininkai (tarp jų ir dar vienas buvęs Prancūzijos rinktinės atstovas Djibrilas Cisse) šantažavo kolegą teigdami, kad turi vaizdo įrašą, kuriame futbolininkas užsiima seksu su mergina. Spalio 13-ą dieną iš viso buvo sulaikyti keturi asmenys. Spėjama, kad vienas jų K. Benzema brolio artimas draugas. D. Cisse dėl nepakankamų įkalčių vėliau buvo paleistas.

K. Benzema kaltinamas dalyvavęs nusikalstamoje grupėje ir prievartavęs turtą. Už tai futbolininkui gresia iki penkerių metų nelaisvės.

Praėjusią vasarą M. Valbuena kreipėsi į policiją ir pranešė, kad iš jo yra reikalaujama 50-100 tūkstančių eurų. Policija išsiaiškino, kad trys šantažuotojai sėdi kalėjime, bet per tarpininkus turi ryšių su K. Benzema.

K. Benzema „Real“ klubui atstovauja nuo 2009 metų.

Tai ne pirmas kartas, kai K. Benzema turo nemalonumų su policija. 2009 metais jis su rinktinės draugu Francku Ribery atsidūrė dėmesio centre, kai paaiškėjo, kad jie naudojosi nepilnametės prostitutės paslaugomis. Vėliau mergina tapo TV realybės šou žvaigžde ir drabužių dizainere.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)