„Mus irgi pasiekė tokia informacija, bet mums šiandien rungtynės. Pasiskambinome į Vilnių, o jie sako: važiuokit ir žaiskit. Mes esame tik treneriai ir žaidėjai, situacijai aiškintis yra skirta administracija. Daugiau jokios informacijos jums pateikti negaliu, mes važiuojame žaisti rungtynių“, – kalbėdamas su DELFI į diskusijas nesivėlė uostamiesčio ekipos treneris Gediminas Jarmalavičius.

Drausmės komiteto sekretorius Ričardas Zdančius DELFI patvirtino, kad A lygos mačas tarp „Trakų“ ir „Klaipėdos granito“, numatytas penktadienį 20 val., gali įvykti, jei svečiai laiku ištaisys savo jau pateiktos apeliacijos trūkumus.

„Negaliu jums pasakyti 100 procentų, bet klaipėdiečiai žada viską sutvarkyti“, – sakė jis.

LFF informavo, kad federacija gavo „Klaipėdos granito“ apeliacinį skundą dėl Drausmės komiteto sprendimo pašalinti klubą iš A lygos čempionato.

Įgyvendinus apeliacinio skundo reikalavimus LFF Apeliacinis komitetas, remdamasis LFF Drausmės kodekso 88 straipsnio 10 dalimi, sustabdė spalio 29 d. LFF Drausmės komiteto sprendimo nr. 28 galiojimą tol, kol bus nagrinėjamas apeliacinis skundas.

Įtarimus Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komitetui (LFF DK) sukėlė granitiečių pralaimėjimai to paties miesto „Atlanto“ (1:5) ir Marijampolės „Sūduvos“ (1:8) komandoms.

Nors nuspręsta klubą šalinti į A lygos, diskvalifikuoti 8 futbolininkus ir skirti 12 tūkst. eurų baudą, šie sprendimai jau buvo apskųsti LFF Apeliaciniam komitetui. Kol apeliacija bus nagrinėjama, sankcijos negali būti taikomos.

„Trakų“ ir „Klaipėdos granito“ akistata LFF stadione prasidės 20 val.

DELFI primena, kad kiek anksčiau iš pirmenybių pati pasitraukti nusprendė Pakruojo „Kruoja“, kuri buvo giliai įklimpusi lažybų skandaluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)