„Po traumos nesitikėjau, kad viskas taip gerai klosis. Tikrai esu labai patenkintas ir džiaugiuosi. Kiti „Aalborg“ puolėjai tylėjo, gavau progą ir po truputį pradėjau mušti. Dabar jau aštuoni įvarčiai. Esu sakęs anksčiau: kiek progų tau sukuria komanda, tiek ir gali įmušti įvarčių. Kol kas man sekėsi jas išnaudoti“, – sakė L. Spalvis.

Lietuvos rinktinės laukia paskutinės Europos čempionato atrankos rungtynės prieš Slovėnijos ir Anglijos komandas. Ko galime tikėtis?

„Apie slovėnus daug negaliu pasakyti – per pirmąsias komandų rungtynes Vilniuje buvau traumuotas. Tikrai galinga rinktinė, bus nelengva, bet niekas nevažiuoja pralaimėti. Buvo nemalonu po paskutinės nesėkmės išvykoje prieš estus ir norisi patiems sau įrodyti, kad mes irgi galime.

Rungtynės su San Marinu vyko ne pagal planą. Turėjome viską išspręsti jau pirmame kėlinyje. Padarėme vaikišką klaidą, kažkiek kaltės galiu ir aš prisiimti. Mačo pabaigoje varžovus užspaudėme ir, ačiū Dievui, įmušėme įvartį.

Buvo daug emocijų, galbūt kažkiek perdėjau. Vis tiek manau, kad rungtynės nėra ta vieta ir laikas fanams ant mūsų šaukti. Tai galima daryti po susitikimo ar per treniruotes. Kai per rungtynes ant mūsų varo, tas tikrai nepadeda“, – teigė snaiperis.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)