Rungtynės prasidėjo aktyviu "Real" komandos žaidimu. Rafaelio Benitezo auklėtiniai nuo pat pirmos minutės varžovams pradėjo diktuoti savo sąlygas ir 9-ąją minutę buvo pasiektas tikslas.

Po puikaus Dani Carvajalio perdavimo galva pasižymėjo Karimas Benzema. Vis dėlto ilgai geru žaidimu "baltieji" nesidžiaugė ir jau 22-ąją minutę Antoine'as Griezmannas galėjo išlyginti rezultatą, tačiau Keyloras Navasas atrėmė prancūzo 11 metrų baudinį.

Per likusį rungtynių laiką "Real" taip ir nesukūrė nieko pavojingo, o 83-ąją minutę "Atletico" galiausiai pramušė varžovų gynybą. Antrajame kėlinyje "Atletico" dominavo, tačiau pasiekti pergalės jiems neleido puikus K.Navaso žaidimas.

"Real" nepasinaudojo puikia galimybe pakilti į pirmąją vietą Ispanijos pirmenybėse. Su 16 taškų ir toliau lyderiu išlieka "Villarreal" klubas, šiandien patyręs pralaimėjimą.

Rezultatai:

"Atletico" 1 - 1 "Real Madrid"

9' [0 - 1] K.Benzema

83' [1 - 1] L.Vietto

22' A.Griezmann ("Atletico") nerealizavo 11m. baudinio

"Rayo" 0 - 2 "Real Betis"

20' [0 - 1] H.Westermann

61' [0 - 2] R.Castro

"Athletic" 3 - 1 "Valencia"

20' [0 - 1] D.Parejo

34' [1 - 1] A.Laporte

60' [2 - 1] M.Susaeta

69' [3 - 1] A.Aduriz

"Levante" 1 - 0 "Villarreal"

83' [1 - 0] Deyverson

36' B.Jokič ("Villarreal") pašalintas iš aikštės

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)