„Džiaugiuosi galėdamas pradėti naują skyrių savo „United“ karjeroje. Visada mėgavausi žaidimu prieš mūsų puikius fanus. „Manchester United“ yra ypatingas klubas ir „Old Trafford“ yra ideali vieta man tęsti karjerą. Sieksiu užmiršti šią sunkią vasarą ir susikoncentruosiu ties sunkiu darbu tam, kad padėčiau savo komandos draugams“ – oficialiame pranešime teigė D. De Gea.

„Jis vienas geriausių vartininkų pasaulyje. Labai džiaugiuosi, kad jis dar ilgam bus šios komandos dalimi“ – sakė Louisas van Gaalas.

D. De Gea agentas Jorge Mendesas adr ketvirtadienį buvo pastebėtas „Manchester United“ treniruočių centre Karingtone. Anksčiau buvo skelbta, jog J. Mendeso ir Madrido „Real“ klubo santykiai po paskutinės transferų lango dienos dramos tapo įtempti ir garsusis agentas daugiau nebenori derėtis su Ispanijos vicečempionais.

Goal.com bei „Marca“ teigia, jog naujas kontraktas padidintų futbolininko algą iki 200 tūkst. svarų sterlingų per savaitę. Naujoje sutartyje taip pat bus numatyta 29 milijonų svarų išpirka.

„Raudonųjų velnių“ treneris Louisas van Gaalas sezono pradžioje palikdavo D. De Gea už sudėties ribų teigdamas, kad vartininkas nėra žaidimui tinkamoje psichologinėje būsenoje.

24-erių ispanas vėl apsivilks „Manchester United“ ekipos marškinėlius jau šeštadienio rungtynėse su „Liverpool“ komanda.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)