Tokiu būdu Bilbao futbolininkai antrą kartą per klubo istoriją iškovojo šalies Supertaurę. Prieš tai, 1984 metais, jiems Supertaurė atiteko be papildomos kovos, nes „Athletic“ buvo laimėjęs ir „La Ligą“ ir „Copą del Rey“.

„Barcelonos“, kuri ir vėl vertėsi be kiaulyte sergančio Neymaro, sąskaitoje – net 11 triumfų mačuose dėl Supertaurės.

43 min. šeimininkus į priekį po Luiso Suarezo perdavimo išvedė Lionelis Messi, tačiau 56 min. katalonai liko mažumoje, nes raudoną kortelę už tai, kad užsipuolė teisėją, prieš save išvydo Gerardas Pique.

74 min. Aritz Aduriz rezultatą išlygino ir išsklaidė bet kokios intrigos likučius, nors 86 min. raudoną kortelę užsidirbo ir svečių narys Enrique Sola.

Rungtynės:

FC „Barcelona“ 1 – 1 Bilbao „Athletic“, pirmas mačas 0:4
43' [1 – 0] Lionel Messi
74' [1 – 1] Aritz Aduriz

56' Gerard Pique (FC „Barcelona“) parodyta raudona kortelė
86' Enrique Sola (Bilbao „Athletic“) parodyta raudona kortelė

Primename, kad praėjusį antradienį „Barcelona“ laimėjo UEFA Supertaurę, kai dvikovoje Gruzijos sostinėje Tbilisyje rezultatu 5:4 po pratęsimo įveikė Europos lygos nugalėtoją „Sevillą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)