Įtarus, kad „Palangos Juzės“ viešbutyje pasidarbavo vagys, kreiptasi į policiją.

Keli telefonai, piniginė, kiti asmeniniai daiktai dingo iš keturių kambarių. Tiesa, bendras nuostolis nėra itin didelis – anot Lietuvos futbolo federacijos (LFF) atstovų, nukentėjusieji jį įvertino maždaug 200 eurų.

Incidentas jauniesiems futbolininkams apkartino nuotaiką po kontrolinio mačo, kuriame jiems pavyko išplėšti lygiąsias 2:2.

„Klaipėdos granitas“ pirmavo po Liutauro Rimkaus ir Almanto Eidėjaus taiklių smūgių, bet į juos įvarčiais atsakė Roterdamo „Feyenoord“ (Olandija) klubo akademijos auklėtinis Dominykas Kubilinskas ir klaipėdietis Arturas Seražidenovas.

Legendinio krepšinio trenerio Vlado Garasto anūko Roko Garasto, dirbančio Nacionalinėje futbolo akademijoje, treniruojama 17-mečių rinktinė šiuo metu Palangoje ruošiasi rugpjūčio 18-22 dienomis vyksiančiam tarptautiniam turnyrui „Amber Cup“.

Jaunių rinktinių futbolo turnyras Baltijos pajūrio kurorte tradiciškai vyksta nuo 1993-ųjų, ir tik pernai dėl miesto stadiono rekonstrukcijos buvo persikėlęs į Klaipėdą.


Šiemet varžybose rungtyniaus Lietuvos, Baltarusijos, Ukrainos ir Armėnijos vaikinų rinktinės. Joms atstovaus gimę 1999 metais ir jaunesni žaidėjai.

Rugpjūčio 18-ąją Lietuvos ekipa susitiks su armėnais, po dviejų dienų žais su Ukraina, o paskutinėse rungtynėse kausis su Baltarusija.

Turnyro tvarkaraštis:
(Palangos miesto stadionas)

Rugpjūčio 18 d. (antradienis) 15:00 Ukraina – Baltarusija, 18:00 Lietuva – Armėnija

Rugpjūčio 20 d. (ketvirtadienis) 15:00 Armėnija – Baltarusija, 18:00 Lietuva – Ukraina

Rugpjūčio 22 d. (šeštadienis) 12:00 Ukraina – Armėnija, 15:00 Baltarusija – Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)